Sajtóhírek

18. Matáv Vivicittá Városvédő Futás

Budapest, 2003. április 8.

A téliesre forduló idő ellenére rekordrészvétel volt tapasztalható a 18. Matáv-Vivicittán, több mint 8200-an álltak rajthoz a három távon. A Matáv-Vivicittá városvédő futás célja, a történelmi városok lakóit ráébreszteni lakókörnyezetük igazi értékeire. A következő helyszín Veszprém (április 12.), majd Pécs jön (április 27.) és végül Szeged (május 4.) zárja a sort.

Az év első, kiemelkedő tömegsportrendezvényeként Budapesten április 6-án került megrendezésre a 18. Matáv-Vivicittá és Minicittá Városvédő Futás. A felkészültebbek a 12 kilométeres Vivicittát, a kényelmesebbek a 3,6 kilométeres Minicittát választhatták. A Vivicittá és a Minicittá rajtja és célja egyaránt a Margitszigeten volt. A verseny minden indulója egyedi pólót kapott ajándékba.

Vivicittá Szegeden, Veszprémben és Pécsett is!
Szegeden immár harmadik alkalommal indul a verseny május 4-én, Veszprémben a tavalyi siker után másodszor, április 12-én, az idei új helyszín pedig Pécs, ahol április 27-én lövik fel a startot.

Bővebb információ a Budapest Sportirodától kérhető a 273-0939-es telefonszámon, vagy a www.bpsportiroda.hu oldalon olvasható a részletes versenykiírás, ahol lehetőség nyílik az on-line nevezésre is.