Sajtóhírek

Megnyitott a Matáv Pont Szeged

Budapest, 2003. június 20.

2003. június 18-án megnyitott a Matáv Pont Szeged. A Tisza Lajos körúti üzletben a Matáv Csoport teljes portfolióját megvásárolhatják és kipróbálhatják az érdeklődők és emellett négy számítógépen internetezhetnek a helyszínen. Christopher Mattheisen vezérigazgató-helyettes szerdán délután ünnepélyes keretek között nyitotta meg az új boltot, amely az eddigi képviseleti iroda helyett jóval nagyobb területen várja ügyfeleit.

A Matáv Pont boltok komplex távközlési bázisai a Matáv Csoport termékeinek és szolgáltatásainak. A Matáv Pont bolthálózat fő feladata a helyi jelenlét biztosítása, a szolgáltatásokhoz szükséges végberendezések értékesítése és a tanácsadás, míg a Matáv ügyfélszolgálati tevékenységét elsősorban az ingyenesen hívható 1212 telefonos ügyfélszolgálat látja el.

A Matáv Pont Szeged az egységes grafikai, formai megjelenéssel és hangulattal rendelkező bolthálózat 24. tagja. A Matáv Pont Szeged a helyi Képviseleti Irodát váltotta fel a hálózat egyik legmodernebb Matáv Pontjaként. Ez a boltunk is a Matáv Csoport szinte teljes termékportfolióját megjeleníti és értékesíti, ugyanakkor gyors és kultúrált ügyfélszolgálatot lát el. A Matáv Pont Szeged a békéscsabai Matáv Pont után a második olyan boltunk, amely nem a Matáv koncessziós területén működik, ezzel tehát tovább erősíthetjük jelenlétünket a régióban.

A Bolt 3 fős létszámmal indul, az üzletvezető Ádám Attila, aki korábban a Képviseleti Irodát vezette. A bolt lehetőségeit figyelembe véve nagyobb hangsúlyt kap a készülékek és végberendezések értékesítése, melyeknél alapvető szempont a széles típus és szín választék. A bolt a lakossági, kisirodai ügyfélszegmens igényei alapján főleg beszédcélú vezetékes és mobil szolgáltatásokat értékesít, míg a nem beszédcélú szolgáltatások elsősorban az internetszolgáltatás és az ahhoz kapcsolódó termékekre, kiegészítő szolgáltatásokra fókuszálnak. A Tisza Lajos körúton, a Matáv épületében található bolt 80 m2-es ügyféltérrel rendelkezik. A beruházás nagysága közel 30 millió forint volt. A boltban négy modern internet-munkaállomás várja az érdeklődőket és hamarosan már kisirodai alkalmazásokkal és színes nyomtatási lehetőséggel is várjuk az internetfelhasználókat.

A boltban többek között az alábbi szolgáltatásaink rendelhetők meg:

  • Értéknövelt szolgáltatások
  • Axelero Internet
  • Westel termékek és szolgáltatások
  • Végberendezések
  • CBC Pre selection