Sajtóhírek

Dr. Nagy Bálint előadást tart 2003. május 9-én a GPRA management meetingjén

Budapest, 2003. május 6.

Dr. Nagy Bálint, a Matáv kommunikációs igazgatója előadást tart 2003. május 9-én a Gessellschaft der Public Relations Agenturen in Deutschland (GPRA) management meetingjén.

A Gessellschaft der Public Relations Agenturen in Deutschland (GPRA) Németország vezető PR-ügynökségeinek szakmai társasága, amely 2003 tavaszán Berlinben egy nemzetközi management meetinget szervez az Európai Unió kibővítésének témájában. A szimpózium egyúttal az ősszel megrendezésre kerülő ICCO-Summit (International Communications Consultancy Organisations) rendezvény előkészülete.

A szimpózium célja, hogy a politika és a gazdaság területeiről, valamint az ügynökségektől érkező kommunikációs szakemberek számára egyfelől segítséget nyújtson az Európai Unió bővítésére való optimális felkészüléshez, másfelől lehetőséget biztosítson egy, a határokon átívelő intenzív dialógushoz.

A rendezvényen részt vesz Hans Martin Bury úr, Németország Külügyminisztériumának az Európai Uniós ügyekért felelős államtitkára, valamint Magyarország, Csehország és Lengyelország berlini nagykövetei.