Sajtóhírek

Folytatódik a Multipont kártyaoffenzíva

Budapest, 2003. szeptember 4.

A Multipont törzsvásárlói programban résztvevő vállalatok köre 2003. szeptember 1-jétől a Fotex-Csoporttal bővült. A Multipont kártyabirtokosai a Fotex 14 kiskereskedelmi cégének belépésével további közel 300 üzletben gyűjthetnek, illetve válthatnak be pontokat.

A Multipont programot 2001 novemberében Magyarország három vezető vállalata, az OTP Bank, a MOL és a Matáv közösen indította el. A Matáv ügyfelei körében az elmúlt egy évben mintegy 160%-kal nőtt a Multipont kártyabirtokosok száma. Jelenleg közel 70 ezren gyűjtenek pontokat a Matávnál.

A Fotex Csoport Magyarország egyik vezető kiskereskedelmi hálózata. Tevékenysége kiterjed a kereskedelem csaknem minden területére, a műszaki, fotó- és optikai áruktól a mobiltelefon, bútor, csiszolt kristály és kozmetikai termékek, lakásfelszerelés és papír- írószer értékesítésen át a ruházati cikkekig. Közel 300 üzletével és áruházával 2002. évben 57 milliárd forint árbevételt ért el. A Fotex- csoport azzal a meggyőződéssel választotta a Multipont programot, hogy ez a partneri együttműködés az ország vezető törzsvásárlói rendszerét valósítja meg.

Akció
A Fotex hálózat csatlakozása kapcsán szeptember 1-je és október 31-je között akcióra kerül sor. Multipont kártyánként összegyűjtött 500 ponthoz 500 plusz ajándékpont kapcsolódik. 2003. október 31-éig első éves díj nélkül lehet Multipont kártyát kiváltani.