Sajtóhírek

20. Matáv Telefonkártya-börze

Budapest, 2004. április 13.

2004. április 17-18-án, 10 és 18 óra között közel 40 kiállító telefonkártya gyűjteményét csodálhatják meg az érdeklődők a Matáv székházában (Budapest, Krisztina krt. 55.).

A Matáv az eseményre több mint 50 kártyaújdonsággal készül, melyek között megtalálhatók az ismeretterjesztő témájú kártyák és a gyűjtők körében népszerű motívumokat ábrázolók egyaránt. A Matáv speciális UV feliratú emlékkártyát ad ki erre az alkalomra, és természetesen ebben az évben is lehetőségük lesz a látogatóknak ráfényképeztetni magukat a telefonkártyára. Újdonság a lepkéket bemutató sorozat, melynek első tagja átlátszó műanyaglapra készült, ezen kívül folytatódik a Hidak sorozat, valamint útjára indul a bolygókat és a hangszereket bemutató sorozat is. Érdekesség a Sajdik Ferenc grafikáival készülő Horoszkóp sorozat, melyből a kos és a bika állatövi jegyek szerezhetők be a rendezvényen. A sportok szerelmeseinek körében bizonyára nagy népszerűségnek örvend majd a X. Fedett pályás Atlétikai Világbajnokság emlékére készített 14 részes Barangoló kártya sorozatunk és a Papp László tiszteletére kiadott exkluzív, 400 példányban készült telefonkártya.

A kétnapos börzén különböző programok várják a vendégeket. A kártyalicit és tombola mellett a résztvevők kipróbálhatják tudásukat, ügyességüket és szerencséjüket a kártyabarlangban a rulett, a tőzsde és a számítógépes kvízasztaloknál. A családdal érkező vendégek gyermekeit kézműves sarok várja.