10.000 kábel-internetes ügyfél a MatávkábelTV-nél

Budapest, 2004. augusztus 3.

A MatávkábelTV vezérigazgatója, Piller András és Szalay-Bobrovniczky Kristóf az Axelero marketing vezérigazgató-helyettese a mai napon gratulált Gyöngyösi Tímeának, aki a tízezredik közös Kábelnetes ügyfelük.

A MatávkábelTV korszerű, szélessávú hálózatának előnye, hogy a kábeltelevíziózáson kívül visszirányúsított hálózatai, az Axelero által nyújtott, korlátlan hozzáférésű szélessávú internet - Kábelnet - szolgáltatására is alkalmasak.
Az 1998-ban alakult MatávkábelTV Magyarország második legnagyobb kábeltelevíziós műsorelosztó társasága, jelenleg országszerte közel 270.000 ügyfél veszi igénybe szolgáltatását. A vállalat nagymértékben hozzájárul a szélessávú internetezés hazai elterjedéséhez, hiszen a 2002. évtől beruházásainak köszönhetően kábeltelevíziós hálózatainak nagy részét alkalmassá tette kábel-internet szolgáltatására, így közel 200.000 háztartás számára vált elérhetővé a kiváló minőségű internetezés.