Sajtóhírek

XXL kiegészítő díjcsomag - kötetlen telefonálás a Matáv egész területén

Budapest, 2004. augusztus 19.

A nyugodt és hosszú telefonbeszélgetésekre többnyire csak munka után az esti órákban, vagy hétvégén van lehetőség. A Matáv új, XXL díjcsomagja számos ilyen kellemes telefonbeszélgetésre adhat alkalmat, hiszen az XXL kiegészítő csomaggal csúcsidőn kívül az ország valamennyi Matáv telefonszáma percdíj és kapcsolási díj nélkül tárcsázható.

A Bázis, Csevegő és Sokatmondó díjcsomagok mellé igénybe vehető XXL kiegészítő díjcsomaggal a Matáv egyetemes szolgáltatási területén lévő helyi, helyközi I.-es, helyközi II-es és belföldi távolsági számok hívásáért, munkanapokon 18 óra után, és hétvégén egész nap, sem percdíjat, sem kapcsolási díjat nem kell fizetnie!

A csomaggal munka után és hétvégén beszélgetéseit nem kell rövidre fognia, kedvére tárcsázhatja a Matáv telefonszámokat egészen a hívások 60. percéig! A 60 perc letelte után az aktuális díjcsomag (Bázis, Csevegő, vagy a Sokatmondó csomag) kedvező percdíjain telefonálhat tovább.

A kiegészítő díjcsomag havidíja mindössze bruttó 1 750 forint.

A csomag 2004. szeptember 1-től kerül bevezetésre, de előmegrendeléseket már 2004. augusztus 16-tól felvesznek a Matáv ügyfélkapcsolati pontjain.