Sajtóhírek

50 milliós megállapodást kötött a Matáv az Argosszal

Budapest, 2004. február 9.

Közel 50 millió forint értékű, három esztendőt átfogó keretszerződést kötött a Matáv az Argosz Biztosítóval. A szerződést a Matáv képviseletében Vetési Iván igazgatóhelyettes, az Argosz részéről Dr. Barna Gyula vezérigazgató-helyettes írta alá.

Közel 50 millió forint értékű, három évre szóló keretszerződést írt alá az Argosz Biztosító Rt. a Matáv Üzleti Megoldások Üzletágával. A megállapodás szerint a biztosítótársaság alközponti eszközeinek karbantartására, a tarifaadatok feldolgozására, valamint tartós szolgáltatóválasztás nyújtására vállalt kötelezettséget a Matáv. A komplex szerződés részeként speciális díjcsomagban, egyedi forgalmi díjakat állapított meg a Matáv az Argosznak, nemcsak a Matávos, hanem az Inviteles végpontokon működő irodái számára is.

Dr. Barna Gyula, az Argosz vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a további infokommunikációs fejlesztéseikhez szintén a Matáv szolgáltatásait kívánják igénybe venni, az elképzelésekkel kapcsolatos újabb tárgyalásokat már megkezdte a két cég.