Sajtóhírek

A Matáv 3 kategóriában lett a legjobb a Cisco-nál

Budapest, 2005. március 24.

A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal osztotta ki az "Év Magyarországi Cisco Partnere" díjat 13 kategóriában. A Matáv "Az Év Szolgáltató Partnere", "Az Év IP kommunikációs Partnere" és "Az Év Gold Partnere" kategóriákban bizonyult a legjobbnak.

A díjakat a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetelén, a kanadai Vancouverben megrendezett Cisco Partner Summit rendezvényen adták át. A vállalat vezetői azokat a partnereiket díjazták, akik ismereteikkel, tapasztalataikkal jelentős mértékben hozzájárultak a közös sikerekhez. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa információkkal és mindazon támogatásokkal, amelyek a hálózati piacon való sikeres működéshez szükségesek. A távközlési szolgáltatók egyre fontosabb szerepet töltenek be a vállalati és lakossági ügyfeleknek nyújtott - a hang, az adat és a videoátvitelt egyaránt magukba foglaló - kommunikációs szolgáltatások terén. A lakossági internethasználat terjedésével a hálózatok immár a lakásokba is beköltöznek, a vezeték nélküli és multimédiás eszközök az otthon bármely pontján elérhetővé teszik az internet és az internetes tartalmak - filmek, zene - elérését.

"Az Év Szolgáltató Partnere" kategóriában a Matáv végzett az első helyen. Az IP telefónia piacán elért sikereiért és magas színvonalú szolgáltatásaiért ugyancsak a Matáv lett "Az Év IP Kommunikációs Partnere". A Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletága nyerte el "Az Év Gold Partnere" díjat. A Matáv a Cisco CPN (Cisco Powered Network) partnereként az üzleti kommunikációs piacon olyan Cisco technológiára épülő, integrált hang- adat forgalmat és nagyfokú biztonságot nyújtó hálózati megoldásokat vezetett be, amelyekkel ügyfelei hatékonyabban működhetnek, belső erőforrásaikkal mindinkább saját üzleti folyamataikra összpontosíthatnak, miközben megtakarításokat érhetnek el a kommunikációs költségek terén.