Sajtóhírek

Megnyílt a Telekom VB Park a Városligetben

Budapest, 2006. június 12.

A FIFA labdarugó-világbajnokság ideje alatt minden reggel héttől hajnali négy óráig várja a látogatókat a Magyar Telekom és a Ringier közreműködésével felállított Telekom VB Park a budapesti Városligetben. Emellett pedig június 12-én egy magyar vonatkozása is volt a VB-nek. A 18 órakor kezdődő Egyesült Államok - Csehország mérkőzés kezdőrúgása előtt ugyanis hat magyar gyerek vitte ki a pályára a FIFA zászlót. A gyermekek ezt a lehetőséget a Deutsche Telekomtól nyerték.

A parkba látogatók sör mellett óriás kivetítőkön nézhetik a vb-meccseket, remek koncerteket hallgathatnak és saját focitudásukat is kipróbálhatják az itt felállított kisebb pályákon rendezett családi, egyetemi és egyéb bajnokságokon, de emellett játszhatnak még csocsóasztalokon és különböző játékokon. A Magyar Telekom, anyavállalatán a Deutsche Telekomon keresztül hivatalos partnere a 2006-os FIFA Labdarúgó világbajnokságnak. Ennek kapcsán a T-Com és a T-Mobile számos vb-vel kapcsolatos programot is indított az elmúlt hetekben – játékok, akciók, promóciók vb jegyekért és egyéb vb-s ajándéktárgyakért.
Emellett pedig a Magyar Telekom mindenkit szeretettel vár a világbajnokság minden napján (június 9-től július 9-ig) a Városligetbe a Telekom VB parkba.
Ez a hely tökéletes azoknak, akik kiépített focipályákon szeretnék összemérni focitudásukat, és szívesen mozognak, versengenek kicsit a meccsnézések előtt és után. Illetve, akiket a helyi mérkőzések, valamint a közvetítések légköre vonz, és szurkolóként szeretnék élvezni a világbajnokság hangulatát.
A helyszíni focitornák mellett más időtöltési lehetőségeket is kínál a Telekom VB Park a vendégeinek: meccsnézés óriáskivetítőkön, ugrálóvár, strandfoci, vizifoci, sörsátor és körbár. Ezeken kívül pedig a T-Com, T-Online, és T-Mobile standja várja az érdeklődőket különböző játékokkal, csocsóasztallal és kivetítőkkel.
A Telekom VB Parkba a belépő ára 500 forint, amelyből 200 forint levásárolható.
A parkban a T-Com jóvoltából a T-Com standján a Favorit Nonstop Plusz díjcsomag kedvezményeivel - azaz egész nap 0 Ft-os percdíjakon - lehet telefonálni T-Com irányba, a T-Online lehetővé teszi majd az internetezést, és az IPTV kipróbálását, a T-Mobile pedig bemutatja mobilitelefonos internetezésre szolgáló újdonságát a web’n’walkot, a gyors internetezésre alkalmas mobil szélessávú HSDPA szolgáltatását és t-zones digitális tartalmait.
Emellett pedig június 12-én egy magyar vonatkozása is volt a VB-nek. Ugyanis hat magyar gyermek vitte pályára a FIFA zászlaját Gelsenkirchenben a 18 órakor kezdődő Egyesült Államok - Csehország mérkőzés kezdőrúgása előtt. A gyermekek ezt a lehetőséget a Deutsche Telekomtól nyerték.